KAYMEKin yıl sonu sergisi açıldı

KAYMEKin yıl sonu sergisi açıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarının (KAYMEK) yıl sonu sanat sergisi, düzenlenen törenle açıldı.
     Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya, Ticaret Odası Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
     Özhaseki, törende yaptığı konuşmada, şehirlerin de insanlar gibi canlı organizmalar olduğunu vurguladı.
     Şehirlerin özenle ilgi istediğini belirten Özhaseki, Şehrimizin alt yapısıyla ilgili ne kadar sorun varsa hepsini hallettik. Artık şehrimizi geleceğe taşıyacak projeleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Erciyes Projesi ve Anadolu Harikalar Diyarı gibi projelerle hem sosyal hayata canlılık kazandıracağız hem de buralarda yeni iş ve ekmek kapıları açacağız dedi.
     Kültür ve sanat faaliyetlerinin şehirde desteklenmesi gerektiğine işaret eden Özhaseki, Kültür sanat faaliyetleri, şehrin kültürünü yansıtır. Bu bilinçle üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Benden önceki başkanlar gibi şehrimize iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. KAYMEK, bu noktada önemli işler yapıyor diye konuştu.
     Başkan Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki ile protokol üyeleri, kursiyerlere sertifika verip, serginin açılışını yaptı.
     Bu yıl 48 branşta açılan kurslara yaklaşık 19 bin kişi katıldı.
     Etkinlikte Gece Yolcuları grubu da konser verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber KAYMEKin yıl sonu sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER