Kayseride 90 yaşındaki kadın, evinde ölü

Kayseride 90 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu -Evdeki kedinin, kadının bazı organlarını kısmen yediği tahmin ediliyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseride yalnız yaşayan 90 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.
     Sarıoğlan ilçesine bağlı Burunören köyünde yaşayan Melek Doğandan (90) 5 gündür haber alamayan komşuları, kapıyı kırarak eve girdi. Yatak odasında Doğanın cesediyle karşılaşan komşuları, durumu yetkililere bildirdi.
     Doğanın cesedi, otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemede, 5-10 gün önce öldüğü tahmin edilen Doğanın sağ gözü, kulağı ve yanağının bir kısmının olmadığı tespit edildi.
     Otopsi raporunda, Doğanın baş bölgesindeki bazı organların bir hayvan tarafından yenmiş olabileceği kaydedildi.
     Doğanın cenazesi, otopsinin ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Köy muhtarı Mehmet Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Melek Doğanın dayısının eşi olduğunu belirtti.
     Doğanın ölümüne çok üzüldüğünü ifade eden Demir, Melek Doğan, son yıllarda evinde yalnız yaşıyordu. Uzun süredir de evinde kedi besliyordu, aynı yatakta yatarlardı. Anlaşılan, öldükten sonra 5-10 gün ceset evde kalmış, kedi acıkınca cesetten bazı organları yemiş diye konuştu.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kayseride 90 yaşındaki kadın, evinde ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER