Kayserideki cinayet

Kayserideki cinayet -Eski kayınbiraderini silahla öldürdüğü iddia edilen zanlı ile oğluna yardım ettiği ileri sürülen babası tutuklandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride eski kayınbiraderini silahla öldürdüğü iddia edilen zanlı ile oğluna yardım ettiği ileri sürülen babası tutuklandı.
     Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesinde eski kayınbiraderi Kemal Sarıyı (41) tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddia edilen E.U. (31) ile oğluna yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan babası İ.U. (58) ve kardeşi E.U. (28), emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
     Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan E.U, çıkarıldığı mahkemece Kasten adam öldürme, babası İ.U. ise Yardım ve yataklık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeşi E.U. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Kentte dün, E.U, daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen eski kayınbiraderi Kemal Sarıya (41) av tüfeğiyle ateş etmiş, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesine kaldırılan Kemal Sarı, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kayserideki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER