Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk:

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: -Hedefimiz Süper Lige çıkmak


KAYSERİ (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Hedefimiz Süper Lige çıkmak dedi.
     Savruk AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncü etap kamp çalışmaları için Bolu Esentepeye giden takımın, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalara devam ettiğini söyledi.
     Yeni sezonda Spor Toto Süper Lige çıkacak bir takım kurmak için çalıştıklarını dile getiren Savruk, bu doğrultuda transferler yaptıklarını belirtti.
     Hazırlıkların çok iyi gittiğini anlatan Savruk, Kamp çok iyi gidiyor. Takımımdaki uyum gün geçtikçe artıyor. Son hazırlık maçında Karşıyakayı 1-0 mağlup ettik. Takımdaki iyi gidişat bizi çok mutlu ediyor. Yeni sezona çok güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Hedefimiz Süper Lige çıkmak. Bu doğrultuda takıma takviyelerde bulunduk. Son olarak geçen sene Spor Toto 2. Ligde 24 golle gol kralı olmuş Üstün Bilgiyi kadromuza kattık. Takımımız transferlerle daha da güçlendi. Yeni sezonda hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz diye konuştu.
     28 Temmuzdan bu yana Boluda bulunan takımın, kampın dördüncü hazırlık maçında yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor ile karşılaşacağını ifade eden Savruk, takımın 10 Ağustosa kadar sürecek kampın ardından Kayseriye dönerek lig başlayana kadar hazırlıklara kendi tesislerinde devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER