Kayseri OSB iş makineleri parkını yeniledi

Kayseri OSB iş makineleri parkını yeniledi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB), bu yıl alınan yeni iş makineleriyle makine parkını tamamen yenileyerek güçlendirdi.
     OSB tarafından yapılan 2 milyon liralık bir yatırımla modernize edilen araç parkında bu yıl 13 adet iş aracı tamir bakım masraflarının artması ve fonksiyon açısından yeterli olmamaları nedeniyle yenilendi. OSBde şuan toplamda 45 iş makinesinin bölge sanayicilerine hizmet verdiği bildirildi.
     Konu ile ilgili açıklama yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, 24 milyon metrekare gibi oldukça geniş bir alan üzerinde konumlanan ve 150 kilometre asfalt yolun bulunduğu, ülkemizin en büyük OSBlerinden birisi olan bölgemizde, sanayicilerimize en iyi hizmeti vermek öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle daha hızlı, kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla yeni iş makineleri alarak araç parkımızı yeniledik. Yeni iş makinelerimiz bölge hizmetlerimizi daha etkin hale getirecek olup, hem zaman tasarrufu hem de ekonomik tasarruf sağlayacaklardır. Bölgemize hayırlı olmasını temenni ederim diye konuştu.
     Hasyüncü, bölge içerisinde kış aylarında günlük yaşamın sorunsuz biçimde sürdürülebilmesi, olumsuz hava koşulları ve karla mücadele için gerekli ekip ve araç hazırlıklarını da tamamladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri OSB iş makineleri parkını yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER