Kayseri SMMM Odasında genel kurula doğru

Kayseri SMMM Odasında genel kurula doğru -SMMM Grubu, adaylığını açıkladı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 21. Olağan Genel Kurulu öncesinde, Kayseri SMMM Grubu adaylığını açıkladı.
     Kayseri SMMM Grubu Başkanı Ali Yedikaya, bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, "Meslektaşlarımızı layıkıyla temsil etmek, evrensel standartlarda şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan, kurumsal yönetim anlayışını ilke edinen, ekip çalışmasını ön planda tutan ve komisyonları etkin olarak çalıştıracak vizyon sahibi meslek grupları olarak Kayseri SMMM Grubu adı altında seçime girme kararı aldık" diye konuştu.
     Oda seçimleri için 4 listenin adaylığını açıkladığını belirten Yedikaya, şunları kaydetti:
     "Gönül isterdi ki listeler yeknesak hareket ederek Kayserimizde birlik içinde olsun ancak bütün çabalarımıza rağmen bu mümkün olmamıştır. Kayseri SMMM Grubu olarak bu dönemde Kayseri Mali Müşavirler Odamıza hizmet etmek üzere adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. Yönetimde olduğumuz sürece yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi daha ayrıntılı olarak sizlerle genel kurulumuzda paylaşmak istediğimi belirtiyorum. Seçimlere katılan bütün adaylara da grubum ve şahsım adına başarılar dilerim."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kayseri SMMM Odasında genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER