Kayseri Ülkü Ocaklarından ziyaretler

Kayseri Ülkü Ocaklarından ziyaretler -Kayseri Ülkü Ocakları, Kayseride faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ülkü Ocakları, Kayseride faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi.
     Kısa bir süre önce Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlığını görevini devralan Erhan Özhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kayseri ilinde faaliyetlerini yürütmekte olan dernek, vakıf ve sendikalara bir dizi ziyaret gerçekleştirerek hem Kayseri hem de milli manevi konularda birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
     Kayseri Makina Mühendisleri Odası, Kayseri Bilgi Yurdu Derneği, Kayseri Dadaloğlu Eğitim ve Kültür Vakfına ziyaret gerçekleştiren Kayseri Ülkü Ocakları başkanı Erhan Özhan, Ülkemiz ve aynı zamanda Kayseri için artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Kayseri Ülkü Ocakları olarak bundan böyle bu tür samimi ziyaretlerimize devam ederek bilgi alışverişi sağlayacağız. Ülkü Ocaklarının fikir ülkücüsü yetiştirme çizgisindeki faaliyet ve seminer programlarının her kesim tarafından bilinmesini ve sağlayacağız dedi.
     Erhan Özhan, ziyarette Milliyetçi Hareket Partisinin 4 Kasımdaki kongre süreci ile ilgili şu ifadelerde bulundu:
     Bu süreç Milliyetçi Hareket Partisini değil Türk milletini ilgilendiren ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek bir dönemi kapsayan süreçtir. Bu sürecin sağlıklı ve sağlam adımlarla geçilmesi kongrede Dr. Devlet Bahçelinin yeniden genel başkan seçilmesi ile olacaktır. Sayın Devlet Bahçelinin Allah yar ve yardımcısı olsun gönlümüz de duruşumuz da bu doğrultudadır.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri Ülkü Ocaklarından ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER