Kayserispor, Mersin İdmanyurduna karşı 18. sınavını

Kayserispor, Mersin İdmanyurduna karşı 18. sınavını verecek -Sarı-kırmızılılar, rakibine karşı 12 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak Kayserispor, rakibine karşı 18. sınavını verecek.
     Mersin İdmanyurdu ile 4ü Süper Ligde olmak üzere bugüne dek 17 kez karşılaşan Kayserispor, rakibini 12 kez mağlup etmeyi başardı. Mersin temsilcisiyle 1 maçta berabere kalan Kayseri ekibi, 4 kez de sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Geride kalan 17 maçta rakip fileleri 29 kez havalandıran Kayserispor, kalesinde ise 16 gol gördü.
     Sarı-kırmızılılar, Mersin temsilcisiyle deplasmanda yaptığı 8 maçın 4ünden galibiyetle, 4ünden ise mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmandaki maçlarda Kayserispor 8 gol atarken, kalesinde 10 gole engel olamadı.
    
     -Kayserispor, Süper Ligde rakibine hiç yenilmedi-
    
     Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu, Süper Ligde 4 maçta puan mücadelesine girdi. Sarı-kırmızılı takım, rakibiyle Süper Ligde oynadığı 4 maçın 3ünde 3 puana uzanan taraf olurken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligdeki 4 maçta Mersin İdmanyurdu kalesine 7 gol atmayı başaran Kayseri temsilcisi, kalesinde ise 3 gol gördü.
     Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu arasında Süper Ligde yapılan 4 maçta alınan sonuçlar şöyle:
    
     Sezon Maç Sonuç
     --------- ----------------------------- -----
     1973-1974 Mersin İdmanyurdu-Kayserispor 0-1
     Kayserispor-Mersin İdmanyurdu 2-0
     2011-2012 Kayserispor-Mersin İdmanyurdu 2-2
     Mersin İdmanyurdu-Kayserispor 1-2
    
     Mersin İdmanyurdu ile Kayserispor arasında yarın Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanacak maç, saat 19.00da başlayacak. Hakem Volkan Bayarslanın yöneteceği maçta, Bayarslanın yardımcılarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Ali Palabıyık ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.
     Ligde 7. haftaya 4er puanla giren iki ekipten Mersin İdmanyurdu 16ncı, Kayserispor ise 17nci sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kayserispor, Mersin İdmanyurduna karşı 18. sınavını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER