Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: -Kasımpaşa maçında alınan 3 puanı takımımızın moral bulması açısından çok önemli buluyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Kasımpaşa maçında alınan 3 puanı takımımızın moral bulması açısından çok önemli buluyoruz dedi.
     Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının son iç saha maçını galibiyetle kapattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
     Takımın son haftalardaki iyi oyununu Kasımpaşa karşısında galibiyetle taçlandırdıklarına işaret eden Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:
     İyi oynuyor, iyi mücadele ediyor fakat bunları sonuca yansıtamıyorduk. Bundan dolayı 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Ligin güçlü ve Kayserisporu iyi bilen bir ekibine karşı oynadık. Bizim açımızdan kolay bir maç olmadı. Haklı bir galibiyet aldık. Kasımpaşa maçında alınan 3 puanı takımımızın moral bulması açısından çok önemli oldu buluyoruz. Kayserispor çok daha üst sıralarda olmayı hak eden bir kulüp. Şu ana kadar istediğimiz yerde değiliz ve istediğimiz sonuçları alamadık. Kasımpaşa galibiyeti bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçı ve ligin ikinci devresine umutla bakmamızı sağladı. Bu iyi oyun ve onun sonucunda gelen galibiyetlerin devam etmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     Ortaköylüoğlu, Kasımpaşa karşısında taraftarların takım için itici bir güç olduğunu dile getirerek, Çok soğuk ve yağışlı havaya rağmen takımımızı desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Alınan galibiyette taraftarlarımızın da büyük bir etkisi oldu. İnşallah onların desteğiyle ligin ikinci yarısında daha iyi olacağız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER