Kayserispor yenilmezlik serisini sürdüremedi

Kayserispor yenilmezlik serisini sürdüremedi -Galatasaraya yenilen sarı-kırmızılı ekip, 7 maç sonra kaybetti


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Galatasaraya sahasında 3-1 mağlup olan Kayserisporun, 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bursaspora 2-1 kaybettikten sonra oynadığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Kayserispor, Galatasaray karşısında yenilmezlik serisini sürdüremedi. Sarı-kırmızılılar, bu dönemde Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdunu yenmiş, Orduspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalmıştı.
     Kayserispor, Galatasaray mağlubiyetiyle 148 gün sonra taraftarı önünde maç kaybetti. Sarı-kırmızılılar, ligin 8. haftasında teknik direktör Robert Prosineckinin takımı başında sahaya ilk kez çıktığı İstanbul Büyükşehir Belediyespora 1-0 mağlup olmuştu. Kayseri temsilcisi bu maçın ardından sahasındaki 8 maçın 5inden galibiyet, 3ünden de beraberlikle ayrılmıştı. Kayserispor, Galatasaray yenilgisiyle sahasındaki 8 maçlık kaybetmeme serisini de bozmuş oldu.
     Kayserispor, 9 maç sonra kalesinde 3 gol gördü. Kayseri temsilcisi ligin 17. haftasında deplasmanda Beşiktaşa 3-1 kaybettiği maçtan sonra en fazla 2 gol yemişti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor yenilmezlik serisini sürdüremedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER