Kaza anı, halk otobüsü kamerasında

Kaza anı, halk otobüsü kamerasında -Erzincanda halk otobüsünün çarpması sonucu 64 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği kaza, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanda halk otobüsünün çarpması sonucu 64 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.
     Edinilen bilgiye göre, E.Önün kullandığı özel halk otobüsü, 17 Aralıkta Ali Kemali Caddesi üzerindeki Merkez İlkokulu önünde yolun karlı ve buzlu olması nedeniyle kontrolden çıkarak, kaldırımda yürüyen 64 yaşındaki Mustafa Yumuka çarptı.
     Otobüs ile okulun bahçe duvarı arasına sıkışan Yumuk, ağır yaralandı. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yumuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Kaza anı, halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak, yayaya çarpma anı yer alıyor.
     Bu arada, kazada hayatını kaybeden Mustafa Yumukun oğlu Bayram Yumuk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 17 Aralıkta Merkez İlkokulu önünde kaldırımda yürüyen babasına, toplu taşıma aracının, okul geçidinin olduğu yerde çarptığını iddia etti.
     Babasının bu kaza sonucu hayatını kaybettiğini anlatan Yumuk, Babam toprağa girmeden sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Bu durum bizi derinden üzmüştür. Hukuki mücadelemizi devam ettireceğiz dedi.
     Yumuk, sürücünün kefaletle serbest bırakıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kaza anı, halk otobüsü kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER