KBTden ücretsiz tiyatro eğitimi

KBTden ücretsiz tiyatro eğitimi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi Tiyatrosunun (KBT), 2012-2013 dönemi ücretsiz tiyatro eğitim kursu kayıtları başladı.
     KBT, ücretsiz kurs hizmetiyle oyuncu olmak isteyenlere tiyatro eğitimi alma imkanı sunmaya devam ediyor. KBT, geçen yıl 127 kişinin başvurduğu ve 65 kişinin mezun olduğu ücretsiz tiyatro kursunun dördüncüsünü düzenliyor.
     Kepezde oturanların yanı sıra Antalyalı tiyatro severlerin de katılabileceği kursa başvurular kabul edilmeye başlandı. Kursa katılmak isteyenler, Sakarya Bulvarındaki Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde hizmet veren KBTye 3 Ekim tarihine kadar başvurularını yapabilecekler.
     Kayıt yaptıranlar arasında ön mülakat yapılacak ve kursa katılacak adaylar belirlenecek. KBTnin, ücretsiz tiyatro eğitim kursu, 32 haftadan oluşan 240 saatlik bir eğitim programını içeriyor. Eğitim programı, sahne bilgisi, oyunculuk, tiyatro teknikleri, diksiyon, Türk ve dünya tiyatro tarihi ve şan derslerinden oluşuyor. Kursiyerlere tiyatro eğitimi uzman müzik eğitimcileri, drama liderleri ve tiyatro sanatçıları tarafından verilecek.
     KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli de kursiyerlerin eğitimlerini dönem sonu Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde sahneleyecekleri bir oyunla tamamlayacaklarını bildirdi. Sürekli, oyunun ardından kursiyerlerin, mezuniyet sertifikalarını, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün elinden alacaklarını da kaydetti.
     Tiyatro eğitim kursuna başvurmak isteyenler 325 60 60 nolu telefondan bilgi alabilirler.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber KBTden ücretsiz tiyatro eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER