KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal:

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: -Yeni eğitim sezonunda kabul edeceğimiz 8 bin yeni öğrenci ile öğrenci sayımızı yaklaşık 25 bine ulaştıracağız


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Yeni eğitim sezonunda kabul edeceğimiz 8 bin yeni öğrenci ile öğrenci sayımızı yaklaşık 25 bine ulaştıracağız dedi.
     Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük halkının kendilerine verdiği destekle dünyaya meydan okuyacak bir konuma geldiklerini, kendileri ile aynı akranda olan üniversitelerden çok daha hızlı büyüdüklerini söyledi.
     2007 yılında kurulduklarını ve 2 bin öğrenciyle başladıklarını anlatan Uysal, Karabük Üniversitesi olarak ilimizin lokomotifi olmak için 2007 ye kolları sıvadık. Ve o günden bu tarafa hızla büyüdük. Şimdi 17 bin civarında öğrencimiz ve 12 fakültemiz bulunuyor. Türkiyede olmayan bölümleri açıyoruz. Uzaktan eğitim veriyoruz. Öğrencilerimize çift ana dal yapma imkanı tanıyoruz. Yeni eğitim sezonunda kabul edeceğimiz 8 bin yeni öğrenci ile öğrenci sayımızı yaklaşık 25 bine ulaştıracağız. Hızla büyüyerek bir dünya üniversitesi olma yolunda ilerliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı:
<< Önceki Haber KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER