KCETAŞtan bayram tedbirleri

KCETAŞtan bayram tedbirleri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ Ramazan Bayramı tatilinde olası elektrik kesinti ve arızaları ile fatura tahsilatı için tedbir aldı.
     Genel Müdür Hidayet Atasoy, yaptığı açıklamada, vatandaşların elektrik arızası ve kesintilerinden uzak huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti.
     Bayram tatili süresince karşılaşılacak muhtemel arıza ve enerji kesintileri için KCETAŞ Çağrı Merkezinin 444 7 186 ve 186 numaralı telefonların aranması durumunda derhal müdahale edileceğini belirten Atasoy, şu ifadeleri kullandı:
     Erkilet, Hisarcık, TOKİ, Anayurt, İldem, KASKİ Genel Müdürlüğü önü Beyazşehir ve Mim-Sin bölgelerinde hizmete giren akıllı veznelerde bayram süresince 24 saat fatura tahsilatı gerçekleştirecek. Kayseri Park Alışveriş Merkezindeki veznede ise merkez açık olduğu saatlerde fatura tahsilatı yapılacak. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramıtebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum.
     Atasoy, tatil süresince ilçelerde de olası elektrik kesinti ve arızalara karşı gerekli tedbirlerin alındığını da belirtti.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber KCETAŞtan bayram tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER