Kelkitte rafting heyecanı

Kelkitte rafting heyecanı -Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ve sporcuların da aralarında bulunduğu bir grubun Kelkit Çayında yaptığı raftingde heyecanlı anlar yaşandı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ve sporcuların da aralarında bulunduğu bir grup, Kelkit ilçesinde rafting yaptı.
     Kelkit Kaymakamlığı, Kelkit Belediye Başkanlığı ve Erzincan Doğa Spor Kulübü tarafından raftingin tanıtımı ve yörede yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl Kelkit Çayında ikinci kez rafting organizasyonu düzenlendi.
     Organizasyonda, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, AK Parti Kelkit Gençlik Kolları Başkanı Özkan İncir ve Erzincan Doğa Spor Kulübü Başkanı Hamidullah Özel ile Erzincandan gelen 20 sporcu rafting yaptı.
     Bindikleri botlarla Kelkit Çayının Kelkit İlçe Stadyumu yakınından raftinge başlayan Kaymakam Gazel ve beraberindekiler, ilçe merkezinden geçerek 3 kilometrelik parkuru tamamladı.
     Heyecanlı anların yaşandığı rafting organizasyonunu, Kelkit Çayı kenarına toplanan çok sayıda vatandaş da ilgiyle izledi.
    
     Muhabir: Ertuğrul Demir / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kelkitte rafting heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER