KEMDER, İl Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret

KEMDER, İl Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlamı ziyaret etti.
     KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yeni Mahalle Muhtarı Adem Yerebakanın da yer aldığı grup, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlamı makamında ziyaret etti.
     Kepezdeki çeşitli sorunlarında konuşulduğu ziyarette, özellikle çöp toplayan sokak çocuklarının topluma kazandırılması için neler yapılabileceği tartışıldı. Antalyaya geldiği günden bu yana edindiği izlenimlerini paylaşan Sağlam, Kepezli müteahhitlerin bölge için önemine dikkat çekti.
     Kepezin yapılaşmasındaki en önemli hizmet sektörlerinden biri olduğunu vurgulayan Sağlam, Antalya merkezdeki farklı ilçeleri ile farklı bir şehir. Kepezin önemi ise tartışılmaz. Zira bölgede yaşanan yapılaşma, sosyal hayatın daha da gelişmesi bizlerin işini kolaylaştırıyor, suç oranlarının azalmasına neden oluyor. Bu nedenle sizlerin her yaptığı yatırım, Kepeze katkı sağladığı kadar, polis gücüne de yarar sağlıyor. Siz iş adamlarının ne kadar fedakar olduğunu biliyoruz. Bu nedenle geçimini çöp toplayarak sağlayan bölgedeki çocukların ve gençlerin değerlendirilmesi gerekir dedi.
     Sağlam, verdikleri bilgilerin yanında gösterdikleri destek nedeniyle Kepezli müteahhitlere teşekkür etti.
     Ziyarette Kepez ile ilgili bilgileri paylaşan Süleyman Akbıyık ve yönetim kurulu üyeleri ise Kepezin değişen çehresini, gelişen ekonomisini anlattı.
     Akbıyık, Kepezin insanlarının sıcakkanlı ve misafirperver yapısına değindi. Emniyet ile KEMDER olarak çeşitli ortak projeler yürütebileceklerini de belirten Akbıyık, Bölgenin güvenliği için sizler, yapılaşma ve gerektiğinde sosyalleşmesi için bizler katkı sağlıyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Antalyada hatırlanır hizmetler gerçekleştireceğinizden eminiz, Antalyamıza tekrar hoş geldiniz dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KEMDER, İl Emniyet Müdürü Sağlamı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER