Kemer, Hollanda ve Viyanada tanıtıldı

Kemer, Hollanda ve Viyanada tanıtıldı


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemer ve bölgesini Hollanda ve Viyanada düzenlenen iki fuarda tanıttıklarını bildirdi.
     Üras, yaptığı açıklamada, Kemerin turizm güzellikleri, Hollanda ve Viyanada gerçekleştirilen Turizm Fuarında tanıtıldığını kaydetti.
     İki fuara 150 ülkeden bin 500 civarında turizm kuruluşunun katıldığını ifade eden Üras, fuarlarda tur operatörleri ve ziyaretçilere Kemer bölgesini en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.
     GATAB olarak 2013 yılında 30un üzerinde önemli turizm fuarına katılmayı planladıklarını ifade eden Üras, bu fuarlarla Türkiyeye gelecek turistlerin büyük bölümünü Kemer bölgesinde ağırlamak istediklerini ifade etti.
     Fuarlarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getiren Üras, turizm açısından da 2013ten umutlu olduklarını bildirdi.
     Turizm fuarlarının tanıtım açısından önemli olduğuna işaret eden Üras, Önümüzde EMITT Turizm Fuarı var. Tüm çalışmalarımızı o yönde yoğunlaştıracağız. Fuarlara katılarak Kemeri tanıtmayı ve bölgemize gelecek turist sayısını her geçen yıl artırmayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kemer, Hollanda ve Viyanada tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER