KEMİAD Atatürk Kupası Futbol Turnuvası sona

KEMİAD Atatürk Kupası Futbol Turnuvası sona erdi


ANTALYA (A.A) - Kemer Turizmci ve İşadamları Derneği (KEMİAD) tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.
     KEMİAD tarafından her yıl geleneksel hale getirilen halı saha futbol turnuvası, 10 Aralıkta grup maçlarıyla başladı. Turnuva finalinde Kemer Belediyespor ile Angel Gold ekipleri karşı karşıya geldi. Final maçını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç ile çok sayıda vatandaş da izledi.
     Rakibini penaltı atışları sonucu 6-4 yenen Kemer Belediyespor turnuvanın şampiyonu olurken, Angel Gold ikinci, Bonadea takımı da üçüncü oldu.
     Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, güzel bir atmosferde çok iyi maçlar izlediklerini belirterek, voleybol ve basketbol gibi diğer spor branşlarında da turnuvalar düzenlenebileceğini söyledi.
     KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, turnuvanın kış günlerinde Kemerde çok güzel bir aktivite olduğunu belirterek, Bu organizasyonu sevdik ve devamlı yapmak istiyoruz. Bahar ya da yaz döneminde de böyle bir etkinlik düzenlenebilir. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm takım ve kuruluşlara teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Kemer Belediyespor oyuncularına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç tarafından şampiyonluk kupaları verildi
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber KEMİAD Atatürk Kupası Futbol Turnuvası sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER