Kendi kızının nikahını kıydı

Kendi kızının nikahını kıydı -Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın kızı Rana, Yahya Demirciyle evlendi


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın kızı Rana ile Yahya Demirci, Berdan Barajı Devlet Parkı içerisindeki Toy Bahçesinde yaşamlarını birleştirdi.
     Toy Bahçesinin girişinde davul zurna ve Türk devletleri bayraklarıyla karşılanan genç çift, alkışlarla nikah masasına oturdu.
     Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın kıydığı nikahın şahitliklerini ise, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ile Halil Demirci ile Ali Aydın yaptı.
     Kızının nikahını kıyan Burhanettin Kocamaz, İnşallah dinimizin de toplumumuzun da en önemli temel yapı taşı olan aileyi kurmaya başlayan gençlerimiz birbirlerine saygı ve sevgi anlayışı içerisinde yaşamlarını sürdürecek. Gençler hem hayatı en güzel şekliyle paylaşacak hem de vatana millete hayırlı evlatlar hediye edecekler. Gençlerimizi bir ömür boyu mutluluk diliyorum dedi.
     Evlilik cüzdanını gelin Ranaya veren Vali Güzeloğlu ise, gençlere bir ömür mutluluk dileyerek, nikah şahidi olmanın gururunu yaşadığını söyledi.
     Müftü Abdulkerim Akbabanın yaptığı dua ile nikah kıyıldı.
     Törene MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, belde belediye başkanları, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kendi kızının nikahını kıydı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER