Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta Kent Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
     İl Özel İdari Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ali Gökay başkanlığındaki toplantıya, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, kamu kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.
     Vali Yardımcısı Ali Gökay, yaptığı konuşmasında, Emniyet Müdürlüğünün toplumun huzuru ve güveni için gayretli çalışmalarının olduğunu dile getirerek, Toplumdan aldığımız destekle suç oranlarının her geçen gün azaldığını görüyoruz. Özellikle çocuk suçlarıyla yapılan mücadelede Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerin suç oranlarını düşürdüğünü memnuniyetle gördük. Yine Sayın Emniyet Müdürümüz Celal Aydoğanın katılımıyla yapılan huzur toplantılarının çok güzel sonuçları olduğunu görüyoruz. Ben bütün bu çalışmalarda emeği olanları tebrik ediyor ve bu çalışmalarının gelecek yıllarda da devam etmesini istiyorum diye konuştu.
     Kent güvenliğini tehdit eden bölgesel sorunların ele alındığı toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Doğan Yeni, Emniyet Müdürlüğü tarafından SODES ve ÖDES kapsamında yürütülen projelerle ilgili sunum yaptı.
    
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER