Kepezde Çocuk filmleri gösterime başlıyor etkinliği

Kepezde Çocuk filmleri gösterime başlıyor etkinliği -Etkinlik kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocuklarla film izledi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince düzenlenen Çocuk filmleri gösterime başlıyor etkinliği kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocuklarla film izledi.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlik ile ilçedeki ilköğretim okullarındaki öğrenciler ücretsiz sinema ile buluşuyor. Etkinlik kapsamında Şahinevler İlköğretim Okulundaki 500 öğrenci film izlemenin mutluluğunu yaşadı.
     AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samaninin de katıldığı etkinlikte konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her hafta iki ya da üç okulu sinema ile buluşturduklarını söyledi.
     Sinemaya gelen öğrencilerin büyük bir bölümünün ilk kez beyaz perdede film izlediklerine dikkati çeken Tütüncü, çocuklar için hazırlanan bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
    
     -Kepeze fen lisesi yapılması için çalışmalar başladı-
    
     AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile ilçedeki Kanal, Yeni Doğan ve Kültür mahalle muhtarlıklarını ziyaret eden Tütüncü, burada yaptığı konuşmada mahallelerde okul ve cami çevre düzenlemesi, park tadilatları, DSİ sulama kanalını güzelleştirmesi, kaldırım ve park çalışmaları yaptıklarını söyledi.
     Kepez Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapımını Kültür mahallesinde başlattıklarını hatırlatan Tütüncü, ilçeye fen lisesi kazandırmak istediklerini vurguladı. Tütüncü, Fen Lisesi için yer arayışında olduklarını belirtti.
     AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyni Samani ise AK Partinin Kepezin ulaşım, eğitim, sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması ve mülkiyet probleminin çözümü için önemli çalışmalar yaptığının altını çizdi. Mahallelerdeki muhtarevlerini de çok beğendiğini kaydeden Samani, evlerin mimarisiyle oldukça şık olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Çocuk filmleri gösterime başlıyor etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER