Kepezde Gençlik Soruyor projesi başlatıldı

Kepezde Gençlik Soruyor projesi başlatıldı -Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sosyal paylaşım sitesinde Gençlik Soruyor projesi başlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sosyal paylaşım sitesinde Gençlik Soruyor projesi başlattı.
     Proje ile yerelde ve ulusalda kanaat önderleri, iş dünyasındaki önemli isimlerle, sanatçılarla, sporcularla sosyal paylaşım ağı üzerinden söyleşi yapılması amaçlanıyor.
     Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı İsmail Tarık ve Basın Yayın Halkla İlişkiler çalışma grubu, projenin ilk söyleşisini yapmak amacıyla Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Tarık, Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisinin sosyal paylaşım hesabından Tütüncüye soruları yöneltti. Tütüncü de sosyal paylaşım sitesindeki hesabından sorulara cevap verdi.
     Siyaset yaşantısı ile ilgili bilgi veren Tütüncü, siyasete girme düşüncesinin orta öğretim yıllarında oluştuğunu, 2005 yılında partisinin Gençlik Kolları Genel Merkez Başkanlığına seçildiğini anlattı.
     Tütüncü, kariyeri boyunca kişisel ve siyasi gelişimine katkı sağlayan, örnek aldığı kişilerle ilgili de Okumak sadece siyasetçiler için değil, bütün insanlar için çok önemlidir. Bu bakımdan çok okumalıyız. Ben her kesimden okumama rağmen 4 mütefekkiri çok önemserim. Yahya Kemal, Necip Fazıl, Cemil Meriç ve Sezai Karakoç şeklinde cevapladı
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Gençlik Soruyor projesi başlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER