Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde yaptığı çalışmaları anlatıyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalleleri ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.
     Tütüncü, taleplerini dinlemek ve tespit edilen sorunlara yerinde görmek amacıyla Düdenbaşı Mahalle muhtarı Mustafa Yorgancı ile bir araya geldi.
     Yeşil alan düzenlemeleri, yol, kaldırım ve emsal artışı çalışmalarıyla Düdenbaşı Mahallesinde şehirleşmeye dönük hızlı bir değişim başlattıklarını ifade eden Tütüncü, kapalı olan imarlı yollarını ulaşıma açarak ve kat artışı yaparak, mahallede imara uygun konutlar yaptırdıklarını anlattı.
     Mahallede toplam 3 bin 873 metre yeni yol, 4 bin metre asfalt, 6 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini bildiren Tütüncü, Gazi Bulvarının Kepez bölümünde yaptığımız çevre düzenlemesi çalışması Düdenbaşına güzellik kazandırdı. Düzenleme kapsamında yapılan yeşil alanlara, mahalleye hitap eden açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları yerleştirdik dedi.
     Düdenbaşı Hal Kavşağında yıllardır atıl halde duran 20 dönümlük belediye sosyal donatı alanına sergi ve kongre sarayı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi gibi Antalyaya hitap edecek prestijli bir proje yapmayı planladıklarını belirten Tütüncü, alandaki mülkiyet sorununu çözmeleri halinde bölgeye ve Antalyaya değer katacak projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
    
     -Göksu Mahallesini de ziyaret etti-
    
     Hakan Tütüncü, Göksu Mahalle muhtarı Muhammet Akkulakı da ziyaret etti.
     Mahalleye yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Tütüncü, Mahallede kapalı olan imarlı yolların açılmasına önem verdik. 8 bin metre yeni yol çalışmasıyla mahallenin kapalı olan damarlarını açtık. Yeni yollarla birlikte mahalle şehirleşmede ciddi bir atağa geçti. Şimdi bölgede Antalyanın en güzel site tarzında konutları yapılıyor diye konuştu.
     Açılan yolları hızlı bir şekilde asfaltladıklarını, ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut yolları da sıcak asfaltla kapladıklarını dile getiren Tütüncü, bu yıl mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER