Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye ziyaret


ANTALYA (A.A) - Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, öğrencileriyle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfı Başkanı Mehmet Çınar, ziyarette yaptığı konuşmada, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü sayesinde Kepezde kültür ve sanatın hızla ilerlediğini söyledi.
     Çınar, Bunun en büyük örneği Antalyanın hizmetine sunulan Erdem Bayazıt Kültür Merkezidir. Her konuda bizler gibi faaliyet gösteren vakıfların hep yanı başında olan bir belediye başkanımız var. Başkanımıza kültür ve sanata katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Ziyarette, Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfının bir yıllık öğrencisi olan Sudenur Yüksel, Başkan Tütüncüye keman dinletisi sundu.
     Dinletiden çok keyif aldığını belirten Tütüncü, Antalyaya eşi olmayan bir kültür merkezi kazandırdıklarını söyledi.
     Yatırımlarla sosyal belediyeciliği, kültürel ve sanatsal etkinlikleri birlikte götüren bir idare olduklarını ifade kaydeden Tütüncü, Bu ülkede sanatçının ve sanatın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerle çocuklarımızı ve gençlerimizi kültür ve sanatla buluşturuyoruz. Bu nedenle de her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız diye konuştu.
     Faaliyete geçen yıl başlayan Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfı, ücretsiz olarak öğrencilere İngilizce, keman, gitar dersleri veriyor. Öğrencilerin araç gereçlerinin çoğunu karşılayan vakıf, 70 öğrenciye kurs imkanı sağlıyor.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER