Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, muhtarlarla

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, muhtarlarla iftarda bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtarlarla iftarda bir araya geldi.
     İftar programına Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş il mahalle ve ilçeye bağlı köy muhtarları katıldı.
     Tütüncü, muhtarlarla aralarında var olan dostluk ve kardeşlik ortamının her geçen gün derinleştiğini belirtti.
     Antalyanın, Kepezin daha güzel hale gelmesi için birlikte çalıştıklarını dile getiren Tütüncü, Makamlar kalıcıdır, ama insanlar o makamlardan gelirler ve geçerler. Önemli olan dostlukta, arkadaşlıkta, kardeşlikte birbirimizin yüzüne bakarak, birbirimizin gönlüne dokunarak güzel hizmetler yapabilmektir dedi.
     Göreve geldiğinde Bir başarı hikayesi yazalım, ama herkes bunun ortağı olsun diye bir hayal kurduğunu ifade eden Tütüncü, Kepezde gerçekleştirdikleri başarının en önemli ortağının muhtarlar olduğuna kaydetti.
     Muhtarları yol arkadaşı, hizmet elçisi olarak gördüğünü belirten Tütüncü, şunları söyledi:
     Muhtarlarımız, mahallelerde en önemli iletişim kurduğumuz ve hizmetleri beraber ürettiğimiz, halkımızın taleplerini de aldığımız hizmet elçilerimizdir. Muhtarlarımızı, yaptığımız hizmetler sırasında bir yol arkadaşı, kader arkadaşı olarak gördüm. İnşallah muhtarlarla olan yol arkadaşlığımız geleceğe dönük kader arkadaşlığına dönüşür. Milletin hayır duasını kazanarak, birbirimizin dostluğunu hak ederek yolculuğumuza devam edeceğiz.
     Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükkeleş de iftar yemeğinin geçen yıl Kent Ormanında, bu yıl ise Seyir Terasında yapıldığını ifade ederek, iftarın gelecek yıl da Kepezpark Varsakta verilebileceğini kaydetti.
     Tütüncü, iftar yemeğinin ardından muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini dinledi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, muhtarlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER