Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, sanayi sitesini

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, sanayi sitesini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürkü ziyaret etti.
     Batı Akdeniz çanağında geniş bir coğrafyaya hizmet veren Akdeniz Sanayi Sitesinde çalışanlarla gönül bağını güçlendirmeye, kangren haline gelen problemlerin çözümüne önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, bugüne kadar Akdeniz Sanayi Sitesinde 12 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptıklarını, önümüzdeki günlerde talep edilen sokaklarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini kaydetti.
     Tütüncü, sanayi sitesinin tapulu arazisi üzerindeki 12 yıldır çözüm bekleyen gecekondu işgalinin kaldırılması için özel bir çalışma yaptıklarının belirterek, Gecekondularda oturanlara 12 yıl önce tahsis edilen 17 dönümlük arazinin mülkiyet problemlerini 3 yıllık bir uğraşın ardından çözdük. Konutları yapacak olan kooperatife de inşaatı başlatabilmeleri için gerekli olan imar çapını verdik. Çözümle birlikte hem kooperatife üye gecekondularda oturanlar daire sahibi olacak hem de boşaltılacak olan araziye de küçük bir sanayi sitesindeki kadar 190na yakın işyeri yapılabilecek dedi.
     Kooperatif başkanı Öztürk de Tütüncünün desteği ile kooperatifin 86 dönümlük arazisi üzerinde 12 yıldır devam eden 300e yakın gecekondu işgali probleminin çözüldüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, sanayi sitesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER