Kepez Belediye Başkanı Tütüncü hedeflerini anlattı

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü hedeflerini anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, hedeflerini anlattı.
     Bölgedeki eksikliklerle ilgili bilgi almak için Emek Mahallesini ziyaret eden ve mahalle muhtarı Süleyman Kabağaç ile görüşen Tütüncü, mahallenin bozulan asfaltını yenileyeceklerini söyledi.
     Yaptıkları imar düzenlemesiyle kat mağduriyeti problemini çözdükleri Emek Mahallesinin yeni park, kaldırım, muhtarlık hizmet binası, açık semt pazarı taleplerini karşıladıklarını anlatan Tütüncü, asfaltlama çalışmasını, yapılaşmanın tamamen bitmesinden sonra yapacaklarını aktardı.
     Tütüncü, Gazi Bulvarının Kepez bölümünde yaptıkları çevre düzenlemesi çalışmasıyla mahallenin güney bölümünü güzelleştirdiklerini anlattı.
     Çocuk oyun mobilyaları bölümüne kauçuk zemin serilmesi talebini karşılayacaklarını dile getiren Tütüncü, yağmur sonrası bazı sokaklarda yaşanan su birikmesi sorununu çözmek için de çalışma başlattıklarını ifade etti.
     Tütüncü, General Şadi Çetinkaya İlköğretim Okulunu da ziyaret etti.
     Daha sonra Yükseliş Mahallesini ziyaret eden ve mahalle muhtarı Memduh Aydıncan ile görüşen Tütüncü, yaptıkları tadilat çalışmasıyla bölgedeki Adnan Menderes Parkını ismine yaraşır hale getirdiklerini, mahalleye içerisinde futbol sahasının da olduğu yeni bir park kazandırdıklarını söyledi.
     Mülkiyet problemi nedeniyle yıllarca atıl halde duran, görüntü ve toz kirliliğinin olduğu okul alanını geçici olarak yeşillendirdiklerini bildiren Tütüncü, mahalleli kadınların yürüyüş yapabilmesi için yeşillendirilen alanın çevresine yürüyüş yolu da yapacaklarını kaydetti.
     Mahalledeki cami ve okulun çevre düzenlemeleriyle yakından ilgilendiklerini kaydeden Tütüncü, bölgedeki temel belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğini vurguladı.
     Doğal gaz boru hatlarının döşenmesi, evsel bağlantıların yapılması ve ASATın altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından mahalledeki yolların asfaltını ve kaldırımını yenileyeceklerini ifade eden Tütüncü, altyapı çalışmalarının mayıs ayında bitirilmesi halinde temmuzda asfalt ve kaldırım çalışmasını başlatmayı planladıklarını anlattı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü hedeflerini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER