Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Korkutelini ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Korkutelini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çeşitli ziyaretlerde bulunduğu Korkutelini önemsediğini, hemşehrilerinin isteklerini elinden geldiği kadar karşıladığını bildirdi.
     Başkan Hakan Tütüncü, Eski Erenköy Mahalle Muhtarı Nazmi Kuburun daveti üzerine, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ile Çomaklı beldesini ziyaret etti. Belde halkı tarafından ilgiyle karşılanan Tütüncü, Çomaklı Belediye Başkanı İbrahim Erol ile de bir araya geldi. Tütüncünün ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Erol, belediyenin hizmetleri ve eksiklikleri hakkında bilgi verdi. İbrahim Erol, 13 personelle Korkutelinin ilk belediyesi olan Çomaklıya hizmet ettiklerini söyledi.
     Başkan Hakan Tütüncü, Antalya merkezde yaşayan belde halkının memleketlerine yapılan hizmetlere önemli katkı sağladığını ifade etti. Başkan Erolun, imkanları ölçüsünde beldeye hizmet ettiğine değinen Tütüncü, Hemşehriniz olarak elimden geldiği kadar yanı başınızda oldum, olmaya da devam edeceğim. Korkutelinin bütün beldeleri, köyleri bizim için çok önemlidir. Kapım her zaman size açık dedi.
     Yerel yönetimlerde siyaset yapılmaması gerektiğini savunan Tütüncü, şöyle konuştu:
     Siyasetin, parti merkezlerinde, Mecliste yapılması gerektiğini düşünüyorum. Belediye başkanları için önemli olan görüşüne, rengine, dinine bakmadan herkese eşit hizmet etmesidir. Sayın Başkan Erol ile farklı partililerden olabiliriz ama önemli olan Çomaklıya hizmet gelmesidir. Bunun için de üzerimize düşeni yapacağız.
     Başkan Tütüncü, belediye ziyaretinden sonra beldedeki bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti. Beldedeki Hacı Bekar Göletini de gezen Hakan Tütüncü, Korkuteli Sulama Birliği Başkanı Dursun Demir ve Korkuteli Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kayayı da evinde ziyaret etti.
     İlçe sokaklarında bir süre dolaşan Tütüncü, hemşehrileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Korkutelini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER