Kepez Belediyesi altyapı çalışmaları

Kepez Belediyesi altyapı çalışmaları


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesindeki cadde ve sokaklarda yapılan çalışmaları inceledi.
     Tütüncü, göreve geldiğinde bölgenin aldığı belediyecilik hizmetinin yetersiz olduğunu gördüğünü ifade ederek, Öncelikle mahallenin bütün yollarını sıcak asfaltla kapladık. Daha sonra Masa Dağında 15 dönümlük alana inşa ettiğimiz Antalyanın ilk seyir terasıyla mahallede güzel bir hizmet ivmesi yakaladık dedi.
     Bu yıl içerisinde açtıkları 2 yeni yolun asfaltını ve çevre düzenlemesini tamamladıklarını, şimdi de bütün sitelerin önündeki sokak ve caddelerin kaldırımını yaptıklarını anlatan Tütüncü, Güzel hizmetler yaparak bölgeyi güzelleştirmeye, modern bir hale getirmeye devam edeceğiz. Kepezin dört bir tarafında hizmetler sürüyor. Azim ve gayretle 3 yıldan bu yana ortaya koyduğumuz hizmetler, halkımızın takdirine, beğenisine mazhar olmuştur diye konuştu.
     Tütüncü, bölgedeki caddelerde ve ara sokaklarda 15 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini kaydederek, 16 kilometre asfalt çalışmasıyla bölgedeki yolların tamamının asfaltlandığını kaydetti.
     Hakan Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesinde mülkiyet problemi sonucu yıllarca atıl halde duran ve imar planında okul alanı olan arazide yaşanan çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için çalışma başlattıklarını söyledi.
     Önceki dönemlerde yapılan imar düzenlemesiyle kamu tesisi olarak ayrılan, ancak mülkiyet problemi sonucu yıllardır atıl halde duran alanlarda ciddi bir çevre kirliliğinin yaşandığını ifade eden Tütüncü, şöyle dedi:
     Toz şikayetine neden olan, görüntü kirliliği oluşturan alanları, vatandaşların talepleri istikametinde güzelleştiriyoruz. Bu arazilerin, çevre düzenlemesini, temizliğini yapıyoruz. Çevre düzenlemesini, yeşillendirmesini, aydınlatmasını yaparak, bu alanı hem karanlık ölü bir nokta olmaktan kurtaracağız hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılacak. Yeşillendirme çalışması Şafak, Yeşiltepe, Kuzeyyaka, Karşıyaka, Gündoğdu, Atatürk ve Yükseliş mahallelerinde, uzun vadede okul ve sağlık tesisi inşa edilemeyecek olan arazilerde devam edecek. Kamu tesisi alanlarında çevre düzenlemesi çalışması yapılmasıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ile gerekli yazışmaları yaptık.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediyesi altyapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER