Kepez Gazi Bulvarındaki çevre düzenlemesi tamamlandı

Kepez Gazi Bulvarındaki çevre düzenlemesi tamamlandı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin Gazi Bulvarında yaptığı çevre düzenlemesi çalışması tamamlandı.
     Belediyenin Gazi Bulvarının yetki alanındaki bölümünde etaplar halinde çevre yolunun kuzey bölümündeki görsel kirlilikleri kaldırmak ve bulvara estetik bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında Düden Kavşağı ile Çallı Kavşağı arasındaki 2 kilometrelik kısımda, tali yolda iki yönlü yol, cep otoparkı, refüj, iş merkezlerinin önünde kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.
     Daha sonra Düden Kavşağı ile Demokrasi Kavşağı arasındaki 80 bin metrekarelik alanda da akşamları renkli ışık oyunlarının yapıldığı 4 havuz yapıldı. Bulvarın çevresindeki Teomanpaşa, Düdenbaşı ve Göksu mahallelerinde yaşayanların sosyal donatı alanı ihtiyacının karşılanması amacıyla yeşil alanların içerisine açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları konuldu.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyaya, dünya kenti imajına değer katacak bir kalıcı eseri daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
     Işıklı su havuzlarının ve çiçek bahçelerinin yer aldığı peyzaj çalışmasıyla Antalyanın protokol yolu Gazi Bulvarının Kepez bölümünün güzelleştirildiğini ifade eden Tütüncü, Varoş kenti görünümündeki bulvarda şimdi gece aydınlatmasıyla, su havuzlarıyla, bitki ve çiçek bahçeleriyle tam bir görsel şölen yaşanıyor. Kepezin, güney sınırındaki vitrini Gazi Bulvarını güzelleştirdik dedi.
     Tütüncü, Gazi Bulvarındaki çevre düzenlemesinin maliyetinin yaklaşık 4 milyon lira olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Gazi Bulvarındaki çevre düzenlemesi tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER