Kepez Yerel Gündem Kent Konseyi genel

Kepez Yerel Gündem Kent Konseyi genel kurulu yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Yerel Gündem Kent Konseyinin 2012 yılı seçimli 2. genel kurulu toplantısı yapıldı.
     Kepez Belediyesi Nikah Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve bazı meclis üyeleri ile kamu kurumlarının, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, göreve geldiğinde en önemli hayalinin Kepez Kent Konseyini kurmak olduğunu söyledi.
     Antalyada merkez ilçeler seviyesinde kent konseyini ilk kuran idarenin Kepez Belediyesi olduğunu belirten Tütüncü, Kent konseyinin kurucu başkanlığını belediye başkanının yapmamasının doğru olduğunu düşündük. Kepez Kent Konseyinin bir danışma meclisi olmasını, katılımcılığı sağlamayı amaçlayan, halkın beklentilerini idaremize aktarmayı hedefleyen bir kurum olmasını arzuladık dedi.
     Belediyeciliği maddi yatırımlar, sosyal ve kültürel belediyecilik ile halkla gönül bağı kurma esası üzerine inşa ettiklerine ifade eden Tütüncü, Kepez Kent Konseyinin bu konularda kendilerine yardımcı olduğunu kaydetti.
     Yapılması gereken en önemli çalışmanın kentin bir kent kimliğe ile buluşmasının sağlanması olduğunu belirten Tütüncü, konsey ile eğitim ve sosyal hizmetler alanında önemli projelere imza atmak istediklerini söyledi.
     Yapılan seçimde Kent Konseyi Başkanlığına yeniden Bekir Bülent Özsoy seçildi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Yerel Gündem Kent Konseyi genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER