Kepezpark Varsakın inşaat süreci ağustos ayında

Kepezpark Varsakın inşaat süreci ağustos ayında başlayacak


ANTALYA (A.A) - Antalyanın kapalı olimpik yüzme havuzu ihtiyacını karşılayacak olan ve yaklaşık 20 milyon lira bütçeli Kepezpark Varsak projesinin ağustos ayında başlayacak.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, yapım ihalesi sonuçlanan ve yer teslim sözleşmesi imzalanan Kepezpark Varsak projesinin temelinin ağustos ayı içerisinde atılacağını söyledi.
     Projenin yapılacağı Süleyman Demirel Bulvarında 46 dönümlük arazi üzerindeki resmi kurumların çürük raporu verdiği stadın yıkımının tamamlandığını bildiren Tütüncü, Kepezpark Varsak yatırımının inşa edileceği alanda herhangi bir mülkiyet sorun yaşanmıyor. Bazı kesimlerin hayal bile edemediği eserleri Antalyaya kazandırmanın gururunu yaşıyoruz dedi.
     Tütüncü, Antalyanın ve Kepezin ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları gerçekleştirmek istediklerini kaydederek, yıllarca konuşulan, tartışılan olimpik yüzme havuzunu bu proje içerisinde inşa ederek bir yıl içinde Antalyaya kazandıracaklarını kaydetti.
     Kepezpark Varsak kapalı olimpik yüzme havuzunda yüzme havuzu açık yüzme havuzu, 704 kişilik açık tribünü olan 2 adet futbol sahası, Türkiye Basketbol Federasyonu standartlarında 3 adet basketbol sahası, gençlik merkezi ve sosyal tesis, 4 adet cep sinema salonu, otopark ve bisiklet parkı, bin 500 metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkuru, yapay bir göl, ortam canlandırmalarıyla masal parkı, model araç pisti, kay kay pisti, dinlenme alanları ve otopark bulunacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezpark Varsakın inşaat süreci ağustos ayında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER