Keşan Kaymakamı Dınkırcı, köyleri ziyaret etti

Keşan Kaymakamı Dınkırcı, köyleri ziyaret etti


EDİRNE (A.A) - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, ilçeye bağlı Yerlisu, Pırnar, Gökçetepe ve Sazlıdere köylerini ziyaret etti.
     Ziyaretlerinde köylülerle sohbet edip sorunlarını dinleyen Dınkırcı, tespit edilen sorunların çözümü için çalışmalar yapılacağını belirtti.
     Dınkırcı, köylerde bulunan birlik ve tarımsal kalkınma kooperatiflerinin, Trakya Kalkınma Ajansı, AB Fonları ve Ziraat Bankasının düşük faizli kredi imkanlarını kullanmak için projeler üretebileceğini söyledi.
     Dınkırcı, Düşük faizli kredi imkanlarını kullanarak Sazlıdere ve Gökçetepe köylerinde sahil ve eko turizmi, Yerlisu ve Pırnar Köylerinde ise açık veya yarı açık hayvancılık, arıcılık, bağcılık, ceviz ve badem yetiştiriciliği üzerine ortak katılımlı projeler üretilebilir. Bu konuda vatandaşlardan gelecek talepleri değerlendirerek konunun takipçisi olacağım dedi.
     Köy ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Sakallıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Kıyım ve İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar da yer aldı.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Keşan Kaymakamı Dınkırcı, köyleri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER