Kesime götürülürken kaçan boğa, kurtarma ekiplerince

Kesime götürülürken kaçan boğa, kurtarma ekiplerince yakalandı -Körfez ilçesinde kesime götürülürken sahibinin elinden kaçan boğa, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından iğneyle etkisiz hale getirildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Körfez ilçesinde kesime götürülürken sahibinin elinden kaçan boğa, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından Boğa Kurtarma Timlerince iğneyle etkisiz hale getirilerek yakalandı.
     Kurban satış yerinden alınarak Yavuz Sultan Selim Mahallesine getirilen boğa, kesim alanına götürülürken ipinden kurtularak kaçmaya başladı.
     TEM Otoyoluna çıkan boğa, burada bir süre kaçtıktan sonra Derince Çamlık Mesire Alanına girdi. Sahipleri tarafından atılan kementlerle yakalanmaya çalışılan boğa, bölgeye gelen Körfez Belediyesi Boğa Timinin aracına çarparak araçta maddi hasara sebep oldu.
     Kaçmaya devam eden boğa, yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından Yenikent Mahallesi Toplu Konutlarındaki bir siteye girdikten sonra uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirilmesinin ardından olay yerinde kesildi.
     Boğanın sahiplerinden Mustafa Özoğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurbanlık kesim sahasından aldıklarını boğanın, kesim alanına götürülürken, iplerinden kurtularak kaçtığını belirterek, hırçınlaşan hayvanın yanına yaklaşamadıklarını söyledi.
     Boğanın TEM Otoyoluna çıktığını ve burada bir süre kaçmaya devam ettiğini ifade eden Özoğuz, Körfez ilçesinde kaçan boğayı 3 saat sonra Derincede yakalayabildiklerini kaydetti.
     Özoğuz, bu bayramda yaşadığını bir daha unutmayacağını dile getirerek, boğayı sağlam şekilde yakalayabildikleri için mutlu olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kesime götürülürken kaçan boğa, kurtarma ekiplerince Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER