KESK Konya Dönem Sözcüsü Bektaş:

KESK Konya Dönem Sözcüsü Bektaş: Savaş çığırtkanlığı yapanlara inat, ülkede, bölgede ve dünyada barış için kardeşlik ve özgürce bir arada yaşamak için, şimdi her zamankinden daha fazla mücadele etmeye kararlıyız (Fo


KONYA (A.A) - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Konya Dönem Sözcüsü Cebrail Bektaş, Türkiyede, bölgede ve dünyada barış için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
     Bektaş, Kayalıparkta yapılan basın açıklamasında, Suriye konusunda Türkiyenin dış güçlerin taşeronu haline getirildiğini iddia etti.
     Yüksek savaş harcamaları nedeniyle bütçede oluşan açığın vatandaşın cebinden karşılanmaya çalışıldığını ileri süren Bektaş, adaletsizliğe, işsizliğe, pahalılık ve yoksulluk sebebiyle vatandaşların sesinin çığlığa dönüştüğü iddiasında bulundu.
     Suriyede emperyalist mücadeleye hayır diyoruz diyen Bektaş, Savaş çığırtkanlığı yapanlara inat, ülkede, bölgede ve dünyada barış için kardeşlik ve özgürce bir arada yaşamak için, şimdi her zamankinden daha fazla mücadele etmeye kararlıyız ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KESK Konya Dönem Sözcüsü Bektaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER