Kıdemli Üsteğmen Turan, yer altında

Kıdemli Üsteğmen Turan, yer altında madencilerle iftar yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Ömer Turan, Tunçbilek beldesinde yer altı kömür ocağında maden işçileriyle iftar yaptı.
     Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Batı Anadolu Şube Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kıdemli Üsteğmen Turan, Şube Başkanı Yusuf Yaman, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Reşat Aydın ve Ahmet Meriç, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesinde madencilerin iftarına konuk oldu.
     İlk kez yer altı maden ocağına inip buradaki çalışma koşullarını yaşayan Kıdemli Üsteğmen Turan, yemeklerini kendileriyle paylaşan işçilere teşekkür ederek, Yer altı şartlarında ekmeğini taştan çıkaran işçilerimizin kazandığı para, birden bine kadar analarının ak sütü gibi helaldir. Yerin yüzlerce metre altında işçilerimizle iftarda bir arada olmaktan çok mutluluk duydum. Hayatım boyunca bu iftarı unutmayacağım. Bu organizasyondan dolayı Yusuf Yaman ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
     Yaman da ziyaretiyle işçilere moral ve destek veren Kıdemli Üsteğmen Turana teşekkür ederek, işçilere sendikal çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
     Yer altı ocaklarına alınacak işçilerin, iş yerlerinin devamı için önemli olduğunu belirten Yaman, yeni projelerle istihdamın artırılmasını istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kıdemli Üsteğmen Turan, yer altında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER