Kılıçtan Yüksele ziyaret

Kılıçtan Yüksele ziyaret -Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Mustafa Yükseli ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yükseli ziyaret etti.
     BİKten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Yüksel, Sivastaki yerel gazetelerin standardının her geçen gün yükseldiğini vurguladı. Sivasta eski alışkanlıkların değişmeye, çıtanın yükselmeye başladığını aktaran Yüksel, BİKin düzenleyici, denetleyici ve en önemlisi de destekleyici bir misyonu var. Sivasta diğer meslek kollarında olduğu gibi gazetecilerde de birlikteliğin sağlanmasının önemli olduğuna inanıyorum. Biz birbirimizin paçasından aşağı çekersek, sadece olduğumuz yerde patinaj yaparız. Birlikteliği sadece kendimiz için değil, Sivas için de yapmalıyız ifadelerini kullandı.
     Kılıç ise Sivas basını ile çok iyi diyaloglarının olduğunu belirtti. Çalışmalarının duyurulmasında basının kendilerine yardımcı olduğunu aktaran Kılıç, BİKin her şehre bir müdürlük veya temsilcilik açması gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kılıçtan Yüksele ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER