Kimse Yok Mu, 30 bin kişiye

Kimse Yok Mu, 30 bin kişiye iftar yemeği verdi


KONYA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi günlük bin kişiye iftar yemeklerini evlerine teslim etti.
     Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Müdürü Hasan Aşçı, yaptığı yazılı açıklada, iftarlarda toplam 30 bin kişiye sıcak yemek dağıtıldığı belirtti.
     Konyada Ramazan ayı içerisinde dağıttıklrı iftar yemeğini ihtiyaç sahiplerinin evine kadar götürdüklerini ifade eden Aşçı, şunları kaydetti:
     Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Ramazan ayı boyunca masraflarını hayırsever ve gönüllü vatandaşların karşıladığı iftar yemeği, çadırlarda sıra bekleyerek değil ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek olarak servis edildi. Bu yıl iftar yemeği dağıtımında bir değişiklik yaparak çadırda verilen hizmeti ev ortamına taşıdık. Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi aileleri belirledik. Sağlıklı bir şekilde evlerine sıcak yemek götürebilmeleri amacıyla gönüllülerimiz kendi arabalarıyla, sefer tasıyla yemek dağıtımını gerçekleştirdi. Ramazan ayı boyunca günde bin kişiye olmak üzere toplamda 30 bin kişinin iftar yemeğini evlerine kadar götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu hizmetimiz gelecek senelerde artarak devam edecektir. Bu çalışmamızda emeği geçen tüm hayırsever ve gönüllülerimizi kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, 30 bin kişiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER