Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şube

Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şube Başkanı Uyaroğlu: -"Yurt içinde ve yurt ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz"


ANTALYA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu, "Yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz" dedi.
     Uyaroğlu beraberindeki heyet, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Ürası ziyaret etti.
     Ziyarette Uyaroğluna başkan yardımcısı Aydın Güngör Çil, yönetim kurulu üyeleri ve şube müdürü Yaşar Tunç eşlik etti. Uyaroğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Dünya insanlığını kucaklayan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden Uyaroğlu, Filistinli, Sudanlı, Somalili yetimlere yardım eli uzattıklarını, Somali, Nijer, Filistin, Kamerun, Burkina Faso ve Pakistanda halkın temel ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açtıklarını belirtti.
     Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini anlatan Uyaroğlu, "Yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız tüm bu projeler içinde ilgili mercilerden destek bekliyoruz" diye konuştu.
     Üras da kendisini ziyarete gelen heyete GATABın hizmetlerini anlattı. Ortak amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu vurgulayan Üras, şöyle devam etti:
     "Dünyada yardıma muhtaç insanlar için gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızı takdirle karşıladım. Bu kadar kapsamlı bir çalışma herkes tarafından örnek alınmalı. Biz de GATAB ailesi olarak yardım projelerinize imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız."
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şube Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER