Kırcaali emniyetinden, Edirne Emniyet Müdürü Ceylana

Kırcaali emniyetinden, Edirne Emniyet Müdürü Ceylana ziyaret


EDİRNE (A.A) - Bulgaristanın Kırcaali Bölge Emniyet Müdür Yardımcısı İvaylo İliev, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylanı ziyaret etti.
     Polis Bahçesinde, Edirne Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri tarafından karşılanan İliev, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne ve Kırcaali polis teşkilatları arasındaki ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi.
     Emniyet Müdürü Ceylan da Yunanistan ve Bulgaristandaki meslektaşlarıyla kurdukları ikili ilişkileri devam ettirmek istediklerini belirtti.
     Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Kırcaali Bölge Emniyet Müdürlüğü voleybol takımları arasında dostluk maçı oynanacağını aktaran Ceylan, Biz de voleybol takımımızla Kırcaaliye gideceğiz. Kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam edecek. Zaten birbirimize çok yakınız. Bu ziyaretlerin ikili ilişkilerimiz açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum dedi.
     İliev ve Ceylan, birbirlerine dostluk maçı anısına plaket takdim etti.
     Ziyarette, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Semih Erdur, Asayiş Şube Müdürü Masum Özçiçek, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mahir Yücetürk ve Yabancılar Şube Müdürü Selçuk Öztürk de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Kırcaali emniyetinden, Edirne Emniyet Müdürü Ceylana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER