Kırıkkalede 40 Köy 40 Basketbol Takımı

Kırıkkalede 40 Köy 40 Basketbol Takımı projesi


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen 40 Köy 40 Basketbol Takımı projesi kapsamında Hacılar İlköğretim Okulunda forma ve basketbol topu dağıtıldı.
     Proje Koordinatörü ve Basketbol Antrenörü Güven Gündüz, Hacılar beldesindeki Hacılar İlköğretim Okulunda düzenlenen programda, projenin amacına ulaşması nedeniyle kulüp olarak heyecanlı olduklarını belirtti.
     Proje çerçevesinde Hacılar İlköğretim Okulunu ziyaret ettiklerini belirten Gündüz, beldede basketbolun sevdirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Gündüz, Okulumuzdaki manzara bizi oldukça memnun etti. Potaların yapılması için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ve Okul Müdürü Ali Varışlıya özellikle teşekkür etmek istiyorum. Projedeki yedinci okulumuzda, bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur nezdinde müdür yardımcılarımıza da teşekkür ediyorum.
     Hacı Ali Okur ise, öğrencilerin bu heyecanının oldukça memnuniyet verici olduğunu bildirdi.
     Bu tür projelerin eğitime katkı anlamında çok önemli olduğuna değinen Okur, şöyle konuştu:
     Böyle bir projenin gerçekleştirilmesi anlamında Güven Gündüze teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın basketbola ve spora gönül vermesi ve sosyal faaliyetlere ilgi duyması oldukça memnuniyet vericidir. Bizler bu tür projelere her zaman destek vermeye hazırız. Şu anda hali hazırda okullarımızda bulunan spor salonlarını ders saatleri dışında spor yapabilmeleri için ailelerimize açıyoruz.
     (EMR-ORC)
<< Önceki Haber Kırıkkalede 40 Köy 40 Basketbol Takımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER