Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı

Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı -Vali Güner: Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları bekliyor


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcıları beklediğini söyledi.
     Güner, Valilik toplantı salonunda düzenlenen Güç Birliği toplantısında yaptığı konuşmada, kentte yatırım ve yatırımcıları çekmeye yönelik Yatırım için neden- Kırıkkale CD ve kitapçığının hazırlandığını belirterek, bunun yanı sıra bir ziyaret programı oluşturduklarını kaydetti.
     Ankarada, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, TUSKON ve MÜSİADı ardından da İstanbulda İstanbul Sanayi Odasını ziyaret edeceklerini ifade eden Güner, şöyle konuştu:
     Savunma sanayi ile ilgili olarak, Savunma Sanayi Müsteşarlığında bir toplantı yapılması planlanıyor. Bu toplantının amacı da savunma sanayi ile ilgili üretim yapan kurum ve kuruluşların Kırıkkale ile buluşturulmasını sağlamak. Ramazan Ayında Kırıkkaleli işadamlarını, kentte davet ederek bir iftar yemeğinin düzenlenmesi planlanıyor. Küçük esnafa yönelik, mevcut durum ve sorunlarının çözümü bu toplantıda ele alınacak. Kırıkkale Üniversitesinde Eylül ayında, bir üniversite şehir ilişkisi bağlamında nasıl daha güçlü hale getirebilir bununla ilgili bir çalışmanın yapılması ile ilgili bir değerlendirmemiz olacak. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarını bekliyor. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hükümetimizin çıkarmış olduğu yeni teşvik paketinin hazır alt yapısını tamamladığımız Keskin Organize Sanayi Bölgesinde suyu, elektriği, atık su sistemi olan boş onlarca parseli olan organize sanayi bölgesine yatırımcıları çekmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
     Güner, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalayın sağlamış olduğu güç ve katkıyla, milletvekillerinin de katılımıyla kentin valisi olarak, kentin bütün sorunlarını Güç Birliği toplantılarında çözmeye çalıştıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırıkkalede Güç Birliği toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER