Kırıkkalede Toplum Destekli Polis ekipleri, kent

Kırıkkalede Toplum Destekli Polis ekipleri, kent merkezinde sahte para ve dolandırıcılığa karşı uyarı broşürü dağıttı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşları hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve hayvan alım satımında kullanılan sahte ve değeri olmayan yabancı ülke paralarına karşı uyardı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri Kurban Bayramı öncesi vatandaşları, hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahte ve değeri düşük yabancı ülke paralarına karşı uyarmak için broşür bastırdı.
     Resmi ekipler, uyarı broşürlerini kent merkezinde halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde vatandaşlara dağıtarak şu uyarılarda bulundu:
     Sahte ve değeri bulunmayan yabancı ülkelerin paralarına karşı dikkatli olun ve bu tür paraları kabul etmeyip ihbar edin. Hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılığı olayına erken müdahale çok önemlidir. Paradaki sahteciliğe karşı şüphe uyandıran banknotları diğer paralarla karşılaştırın. Sahte parayı aldığınız kişiye kesinlikle iade etmeyin. Sahte parayı aldığınız kişinin araç plakasını ve kimlik bilgilerini alın. Sahte para veren şahsı polise haber verin diye uyardı.
     Vatandaşlar, kendilerine bilgilendirici broşür dağıtıp uyaran polislere teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Muhammet Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Toplum Destekli Polis ekipleri, kent Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER