Kırıkkalede uyuşturucu operasyonu

Kırıkkalede uyuşturucu operasyonu -Kentteki 3 ayrı operasyonda 1 kilo eroin, 132 gram esrar ile 22 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 132 gram esrar, 1 kilo eroin ile 22 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği iki ayrı operasyonda H.H.B, İ.K. ve G.K. gözaltına alındı.
     Zanlıların üzerlerinde ve gösterdikleri yerde yapılan aramada, 132,32 gram esrar ile 1 kilo 25 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin, bir kamyonette yaptığı aramada ise 22 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kamyonette bulunan A.A.K, C.A, S.C, E.T, C.A. ile R.U gözaltına alındı.
     Gözaltına alınan 6 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden E.Tnin Terör örgütü üyesi olmak suçundan sabıkasının bulunduğu bildirildi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar / İsmail İçer
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kırıkkalede uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER