Kırıkkaledeki uyuşturucu operasyonu

Kırıkkaledeki uyuşturucu operasyonu -Gözaltına alınan 4 şüpheli sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kent merkezi girişinde dün düzenlenen operasyonda 80 kilo esrar ile birlikte yakalanan şüpheliler, B.Y, Y.C, A.P. ile İ.C, emniyetteki sorgularının ardından Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edildiler.
     Şüpheli 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden batı illerine uyuşturucu naklettikleri iddia edilen iki aracı takibe almış, şüpheli araçları kent girişinde durduran polis ekipleri, detektör köpeğinde katıldığı arama ve kontrollerde şüpheli 4 kişiyi 80 kilo esrar ile birlikte yakalamıştı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkaledeki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER