Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Töredi: -1 Aralıktan itibaren merkezimizde 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmeti verecektir


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Dr. Hasan Murat Töredi, 1 Aralıktan itibaren merkezlerinde 7 gün 24 saat kesintisiz acil diş tedavi hizmetinin verileceğini söyledi.
     Dr. Töredi, düzenlediği basın toplantısında, bu kapsamda hastalara dana geniş zaman diliminde ağız ve diş sağlığı yönünden daha efektif acil diş tedavi hizmetlerinin sunulmasının amaçlandığını belirterek, dayanılması güç diş ağrılarının ötelenmesinin hasta açısından oldukça zor bir durum olduğunu kaydetti.
     Merkezde başlatılacak olan 24 saat nöbet sistemi ile birlikte hastalara sürekliliği olan kesintisiz acil diş tedavi hizmetlerinin sunulacağını ifade eden Dr. Töredi, şöyle konuştu:
     Bunun yanı sıra çeşitli rahatsızlıklarından dolayı yatağa bağımlı kalan ve merkezimize gelmeyen hastalarımıza Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında diş tedavi hizmetleri kendi evlerinde veya merkezimiz bünyesinde bulunan donanımlı, diş tedavi hizmeti amaçlı ambulanslarda verilecektir. İl merkezinde ve ilçelerimizde koruyucu diş tedavi hizmetleri aksatılmadan sayısı artırılarak devam ettirilecek olup, maksimum seviyeye çıkarılması amaçlanmaktadır. Aynı zamanda donanımlı ambulansımız sayesinde hastalarımıza mobil hastane hizmeti sunulmuş olacaktır. Bütün bu çalışmalarımız, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Dilek Öztaş ile hız kazanmış olup merkezimize vermiş olduğu destek ile en iyi noktalara gelmesi amaçlanmaktadır. Bu bağlamda Genel Sekreterimize teşekkürlerimizi borç biliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER