Kırklarelideki cinayet

Kırklarelideki cinayet -Vize ilçesinde geçen ay bir kişinin 102 yerinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 oğlu tutuklandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelinin Vize ilçesinde geçen bir kişinin 102 yerinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 oğlu, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
     Vize Jandarma Komutanlığı 27 gün önce Kızılağaç Köyünde 55 yaşındaki Sinan Terzinin evinde 3 ayrı bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden 102 kez bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin başlattığı soruşturmada, Terzinin eşi ile oğulları Semih ve Sercan Terzi ile 2 kişiyi İstanbulda gözaltına aldı.
     Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Vize Adliyesine sevk edilen şüphelilerden Semih Terzinin, savcılıktaki ifadesinde Babam ailemize yıllardır şiddet uyguladı. Babamı öldürürken kardeşim de yanımdaydı. Olay anında yanımda getirdiğim bıçak kırılınca mutfaktan 2 bıçak daha aldım. Sürekli bıçakladım dediği öğrenildi.
     Kardeşi Sercan Terzi de, Ağabeyim babamı bıçaklamaya başladığında şoka girdim, sonrasını hatırlamıyorum şeklinde ifade verdiği belirtildi.
     Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anneleri ile diğer iki şüpheli serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklarelideki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER