Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi -Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gökçe: -Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmasından galip ayrılmak istiyoruz


KIRKLARELİ (A.A) - Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmasından galip ayrılmak istediklerini bildirdi.
     Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını söyledi. Maddi ve manevi sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Gökçe, Karşılaşmalara 8 kişilik bir kadroyla çıkıyoruz. Çok zorlanıyoruz ama maddi imkansızlıklardan dolayı bir şey yapamıyoruz. Yolumuzda ilerlemeye çalışıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşılaşmasından galip ayrılmak istiyoruz diye konuştu.
    
     -SGK Kırklareli Müdürü Halcıdan ziyaret-
    
     Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli Müdürü Tahsin Halcı, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlunu ziyaret etti.
     Şube binasındaki ziyarette Uzunoğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında Halcıya bilgi vererek, engellilerin sorunlarını aşmak için gayret gösterdiklerini söyledi. Halcı da, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesinin çalışmalarına destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.
    
     -Vizede ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye kışlık giyim yardımı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Vize Belediyesince ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı.
     Vize Beleyesince temin edilen giysiler Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz tarafından, Adalet Erez İlkokulunda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye teslim edildi. Duru, burada yaptığı konuşmada, eğitime yönelik yapılacak her türlü hizmeti ön planda tuttuklarını söyledi. Vizeye 2 ilkokul daha kazandırmak için çalışmalarının olduğunu belirten Duru, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim malzemesi temin eden Belediye Başkanı Yılmaza teşekkür etti.
     Yılmaz da, ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara her zaman destek olmaya gayret ettiklerini kaydetti.
    
     -Vizede umuma açık yerler denetlendi
    
     Vizede umuma açık yerler denetlendi.
     Vize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince umuma açık kahvehane ve internet kafeler denetlendi. 10 işletmeyi denetleyen ekipler, vatandaşlara yönelik kimlik kontrolü yaparken, kahvehanelerde sigara içtiği tespit edilen 4 kişi hakkında Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldı, kişi başı 82 lira para cezası uygulandı.
     Denetimlerin sıklıkla yapılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER