Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Çağlayan, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının zor şartlar altında çalıştığını söyledi. Gazetecilikte tarafsızlığın önemine dikkati çeken Çağlayan, basının toplum ile devlet kurumları arasındaki en sağlam bağ olduğunu kaydetti.
    
     -CHPli Gündoğduda gazetecilerle biraraya geldi-
    
     CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Gündoğdu, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, gazetecilerin gece gündüz demeden yaptıkları haberler ile toplumu bilgilendirdiğini söyledi.
     Demokrasi için fikirlerin özgürce söylenebilmesi gerektiğini anlatan Gündoğdu, Toplumu önemli konularda aydınlatarak kamuoyu oluşturan, meslek ilkeleri ışığında görevini sürdüren basınımızın özgürlükçü ve demokratik bir anlayışın sürdürülebilirliği açısından hayati bir öneme sahip olduğunu biliyoruz dedi.
    
     -İdareciler Günü-
    
     Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, İdareciler Günü dolayısıyla mülki idare amirleriyle bir araya geldi.
     Vali Yaman, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Lüleburgaz Bölge Müdürlüğü tesislerinde, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Kırklarelide görev yapan idarecilerin gece gündüz demeden çalışarak toplum için projeler ürettiğini söyledi.
     Programa Vali Yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER