Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -KSMMMO Başkanı Üstünkol: -Muhasebeciler yol gösterilen değil, yol gösterici olması gerekiyor


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Burhan Üstünkol, Muhasebeciler yol gösterilen değil, yol gösterici olması gerekiyor dedi.
     Üstünkol, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, toplumda vergi bilincinin artması için mücadele ettiklerini söyledi.
     Vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığı yaratabilmek için daha etkin uygulamalar geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Üstünkol, Devletin ekonomik güçlülüğü, gelir kaynaklarının başında gelen vergi gelirlerinin bütçedeki payına bağlıdır. Gelir yoksa bütçe açık verecektir. O zaman ya para basılıp enflasyonla mücadele edilecek ya da dış borç alınarak gelecek nesillerin önü tıkanacak. O halde ülke geleceği için vergi gelirlerinin önemi çok daha fazla öne çıkmaktadır. Sağlıklı vergi gelirleri güçlü mükelleflerden sağlanabilir diye konuştu.
    
     -3. Kadın Etkinlikleri düzenlenecek-
    
     Kırklareli Kent Konseyi Kadın Meclisince 3. Kadın Etkinlikleri düzenlenecek.
     Meclis Başkanı Aysun Eyüboğlu Erşen, yaptığı yazılı açıklamada, etkinliklerin 4-9 Mart tarihlerinde yapılacağını belirtti. Erşen, etkinlikler kapsamında resim sergisi ve konferanslar düzenlenerek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER